Új álláshirdetés
Tel: +36 70 673 6160

<< Előző állás vagy Következő állás >>
Az álláshirdetés több mint 40 napja lett feladva...
0

jelentkezők

Kínál Festő, burkoló munkakörbe keresünk munkatársakat/alvállalkozókat Tatabányán

Őr-Fi Bt. helység: Tatabánya

Címkék:

Munkatársakat, Alvállalkozókat keresünk!

Kivitelezési kapacitásunkat szeretnénk bővíteni, kollégákat keresünk festő, burkoló munkakörbe, hosszú távú együttműködéssel, helyi lakhatás megbeszélés szerint.

Modern eszközökkel dolgozunk, változatos, látványos projektekben veszünk részt. Családi cégünk dinamikusan fejlődik. Több, mint 20 éve vagyunk jelen az építőiparban! Hőszigetelésben való jártasság feltétel.
Telefonos információ: 0630214-1070

Update: nagyon sokszor felmerültek az alábbi kérdések, így szükségesnek érezzük a felhívásban is megválaszolni ezeket, eloszlatni a tévhiteket!

Kérdés: Télre elküldik a munkavállalókat, majd tavasszal ismét felveszik?
Válasz: Nem. Télen és nyáron is alkalmazásban marad minden munkavállalónk! Nem küldünk el senkit télre. Aki a nyári jó időben, amikor az építőiparnak szezonja van velünk dolgozik, azt télen is megbecsüljük, alkalmazzuk!

Kérdés: Rendszeresen, a megbeszéltek szerint, időben fizetik a munkabéreket?
Válasz: Munkatársaink mindig a megbeszéltek szerint kapják kézhez fizetésüket, soha nem voltak fizetési gondjaink! Nálunk nincs és soha nem is fordult elő olyan sablon szöveg, amit sok helyről hallunk vissza, hogy Minket sem fizettek ki, így nem tudunk fizetni Mi tisztességgel rendezzük a béreket, cserébe tisztességes munkát kérünk.

Kérdés: Vannak olyan cégek Tatabányán, akik kérik és elvárják, hogy az alkalmazott vigyen magával szerszámot, ők nem biztosítanak eszközöket. Önöknél hogyan működik ez?
Válasz: Azt gondoljuk, hogy egy komoly cég nem csinálhat ilyet. Cégünk minden szükséges eszközzel felszereli munkavállalóit, ami a minőségi és kifogástalan munkavégzéshez szükséges!

Kérdés: Nincs festő vagy egyéb szakmunkás végzettségem, azonban a hőszigetelésben jártas vagyok. Jelentkezhetek az állásra?
Válasz: Cégünknél nem a megszerzett végzettség, nem papír alapján kerülnek alkalmazásra dolgozóink. Nálunk az épületek hőszigetelésében szerzett jártasság, munkatapasztalat, munka minősége a meghatározó.
Több olyan munkatársunk van és volt, akik festő, burkoló, kőműves végzettséggel vagy éppen végzettség nélkül kerültek hozzánk alkalmazásba segédmunkásként, de hajlandóságot mutattak a fejlődésre, tanulásra és rövid időn belül már azon társaikkal tudtak együtt dolgozni egy “magasabb szinten”, akik már sok éve profi szakemberek.
Száz szónak is egy a vége, cégünknél a szaktudás és hozzáállás alapján választjuk ki leendő kollégáinkat.

Aktuális álláshirdetések Őr-Fi Bt.
Kínál Szobafestő állás Tatabányán Ennél a cégnél: Őr-Fi Bt. helység: Tatabánya 2013-09-17
Kínál Kőműves (hőszigetelésben jártas) kollégát keresünk Tatabányán Ennél a cégnél: Őr-Fi Bt. helység: Tatabánya 2017-01-25
Kínál Hőszigetelésben jártas segédmunkást keresünk Tatabányán hosszútávú munkavégzésre Ennél a cégnél: Őr-Fi Bt. helység: Tatabánya 2018-11-12

« vissza a kategóriákhoz...
Ön szerint ez a hirdetés valótlan? Jelentse!   
Ajánlja ismerősének!
Feladás dátuma 2017-10-30
Megtekintve: 504 alkalommal

    Kiemelt megjelenés!

    Álláshirdetésed több álláskeresőhöz juttatjuk el, ha kiemelt hirdetést rendelsz! Felső hely a honlapon, kiemelés a Facebookon és bekerül ajánlatod a napi hírlevélbe is! Ha több jelentkezőt szeretnél kattints:

Facebook

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!


Ne maradj le a legfrissebb álláslehetőségekről, csatlakozz hozzánk és segítsd az ismerőseidet is egy megosztással!

Iratkozz fel az állásértesítőnkre, hogy minden nap a leggyorsabban értesülhess a legjobb helyi álláslehetőségekről!

Küldj e-mailt az info [@] tatabanyaallas [pont] hu címre, vagy használd az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot.
Fontos: Hirdetésre történő jelentkezéshez ne használd a kapcsolatfelvételi űrlapot, mert a jelentkezésed nem fog célba érni! Amennyiben egy álláshirdetésre szeretnél jelentkezni, közvetlenül a hirdetésekben teheted meg!

Szerkesztőség: +36 70 673 6160